A vízteres kandalló számos előnye

Manapság már nagyon sokféle módon meg lehet oldani egy ház fűtését. Van, aki az energiatakarékosságot választja, más a környezetbarát megoldásokat kedveli, míg sokaknál meghatározó lehet a stílus. A vízteres kandalló kialakításában ez a 3 tulajdonság egyesül valamilyen formában, ezért érdemes elgondolkodni egy ilyen nagyszerű fűtőeszköz beszerzésén. Nemcsak egyetlen helyiséget lehet felfűteni, hiszen kazánként is funkcionál.

Kandalló kedvező áron

Ráköthető a fűtésrendszerre, illetve a meleg víz egy részét is lehet biztosítani. Különösen akkor válik hatékonnyá, hogyha össze van kötve egy napkollektorral a vízteres kandalló. A felmelegített víz a hőcserélőn keresztül továbbítva lesz a radiátorokig, ezáltal az egész lakásban meleg lesz, illetve abban a helyiségben is, ahol a vízteres kandalló található, mivel ott sugárzó hőt képes leadni. Egy megfelelően kialakított rendszerrel teljesen le lehet válni a gázszolgáltatóról.

Azonban, ha nincs elektromos áram, akkor nem lehet működtetni ezt a típust és ez nagy hátránynak számít a légfűtéses kandallóval szemben. Akinek egy ennél egyszerűbb és klasszikusabb megoldás is megfelel, annak ki kell használnia a öntöttvas sparhelt minden remek előnyét. Régen minden háztartásban megtalálható volt ez a sokoldalú fűtőeszköz, amivel lehet főzni és fűteni is.

A kandalloepites.hu weboldalán található modellek dizájnja igazán lenyűgöző és csak úgy vonzza a tekinteteket. A vendégek megérkezéséig, az ételeket melegen lehet tartani a öntöttvas sparhelten, hogyha félrehúzzuk azokat a szélére, így nem kell újramelegíteni mindent a vacsorához. Az öntöttvas sparheltben elég egyszer megrakni a tüzet és már indulhat is a sütés-főzés. Ez valóban egy költséghatékony megoldásnak számít, ami ezek mellett egészen kis helyen is elfér, viszont a hatékonysága meglepően kimagasló, a modern kialakításának köszönhetően. Az öntöttvas sparhelt dizájnja igazi egyedi arculatot ad minden konyhának. Az energiatakarékosság az egyik fő szempont, ami miatt érdemes beruházni ebbe a nagyszerű fűtőeszközbe.

Print Friendly, PDF & Email