Autó

Kiknek kell a taxis vállalkozói vizsga?

A nagyobb városokban és főleg Budapesten, egyre többen szeretnének taxis céget alapítani. Ez nem is meglepő, hiszen a magyar fővárosban rengetegen közlekednek taxival, ezért igenis megéri ebbe belevágni a vállalkozónak.

Taxis vizsga olcsón

Természetesen a taxis vállalkozói vizsga nélkül legálisan nem lehet elindítani a vállalatot. Aggódni azonban nem kell, hiszen léteznek olyan kurzusok, amelyeknek a befejeztével, elvégzésével az ember megkapja a szükséges papírokat.

Olvasd Tovább

TÜV minősítéssel rendelkező Römer gyerekülés

Egy csecsemőhordozónak nemcsak kényelmesnek, de biztonságosnak is kell lennie. Praktikus megoldást kínál a Römer, hiszen olyan típusú hordozókat gyárt, amelyeket az autóba helyezve, ülésként is lehet használni. Könnyed megmozdíthatóságának köszönhetően, a gyerek fel sem fog ébredni, ha a babakocsiból az autóba helyezzük át. A Römer gyerekülés beépített övvel rögzíti a babát a hordozóba. Ezen kívül, az autóban lévő hárompontos biztonsági övet is kényelmesen rá lehet csatlakoztatni.

Römer gyerekülés

Römer gyerekülés

A Römer gyerekülés ISOFIX kapcsolódási technikával rögzíthető az autóba, vagyis egyszerű kattintással ki- és behelyezhető a hordozó.
Olvasd Tovább

Könnyedén megszerezhető a GKI igazolvány

Pár évvel ezelőtt kötelezővé váltak a teherautóval történő fuvarozás és szállítás munkaterületén belül bizonyos iratok, amelyekkel a sofőröknek rendelkezniük kell. Manapság már törvényszegésnek bizonyul a GKI igazolvány nélküli vezetés és semmiképp sem éri meg kockáztatni.

GKI igazolvány

GKI igazolvány

Azok, akik mégis az okirat nélkül vágnak neki egy nagyobb útnak, ne lepődjenek meg, ha a tettenérést követően komoly pénzbüntetésre és a jogosítvány bevonására kerül sor. Olvasd Tovább

Ha szélvédő javításra szorul Budapesten

Manapság több kilométert kell utaznunk a munkahelyünkre. Általános a rohanás, a stressz, főleg amikor utazás közben balszerencse ér minket. Nincs ez másként fővárosunkban sem. A szélvédő javítás Budapest és környékén égetőbb mint valaha, hiszen a közúti és teherforgalom egyre csak nő. Elég egy apró kavics ahhoz, hogy a napunk tönkre legyen téve.

szelvedojavitas-budapestSzerencsére a szélvédő javítás Budapest környékén soron kívül megoldható, ezzel is megkönnyítve az Ön dolgát. Nagy szükség van itt az autókra, hiszen a tömegközlekedés sem lehet minden körülmények között megoldás. Lassúbb és nem mindenhova tudunk vele eljutni. A szélvédő javítás Budapest területén fokozottan fontos, hiszen itt gyakrabban futhatunk bele ismételten egy kőfelverődésbe a fokozott forgalom miatt, ezért is kell minél hamarabb lépnünk az ügyben. Szerencsénkre az ilyen műhelyek egyre gyakoribbak és modern technológiával felvértezve várják a pácienseket. Olvasd Tovább

Színvonalas Michelin nyárigumi

A gumiabroncs gyártása egy igen összetett folyamat, ami több részből áll össze. Először is be kell szerezni a jó minőségű nyersanyagot, majd a szakemberek segítségével meg kell alkotni a gumikat. A hétköznapi életben bizony fontos a megbízhatóság minden téren, még az abroncsok tekintetében is. A Michelin nyárigumi a gumiabroncsakciok.hu áruházból, akár 1-5 munkanapon belül kiszállításra kerülhet, az aktuális raktárkészlettől függően.

gumiabroncsakciok.hu

gumiabroncsakciok.hu

Amennyiben a webes felületen keresztül rendeli meg autógumikat, úgy kapni fog egy visszaigazoló e-mail-t a rendeléséről. Olvasd Tovább

Olcsón megvásárolható az Uniroyal nyárigumi

Sokan nem is sejtik, hogy milyen fontos, hogy mindig az évszaknak megfelelő gumiabroncsot használják gépkocsijukon. Ugyanis a nem megfelelő abroncsok használata kényelmetlenné teszi a vezetést és balesetveszélyes is. A gumiwebshop.hu weboldalon számos Uniroyal nyárigumi közül válogathat.

gumiweb_shop

Az Uniroyal nyárigumi gyártója az egyik legrégebbi európai autógumi-gyártó cég. Még a tizenkilencedik század végén alapították Belgiumban. Azóta sikerült világhírnévre szert tennie a megbízható és tartós termékeivel. Olvasd Tovább

GKI vizsga, hogy biztonságba érezzük magunkat az utakon

Manapság nagyon sok súlyos baleset történik az utakon. Ez sokszor a sofőrök figyelmetlenségének, fáradtságának tudható be, valamint annak, hogy sokan nem tartják be a megfelelő előírásokat, közlekedési szabályokat. Hogy biztonságosabbá tegyék a közlekedést, a fuvarozással foglalkozó gépjárművezetőket kötelezik a GKI vizsga elvégzésére.

GKI_vizsgaEhhez szükséges elvégezni egy tanfolyamot, ahol a gépkocsivezetők elsajátíthatják a legfrissebb közlekedésbiztonsági szabályokat, alapfokú egészségügyi képzésben részesülnek, hogy bármikor elsősegélyben tudják részesíteni az arra szorulókat, valamint megismerkednek a környezetbiztonsági alapismeretekkel is. Olvasd Tovább

A Firestone Winterhawk 3 téli gumiabroncs

A Firestone egy ismert gumigyártó, amelynek termékeit előszeretettel használják az összes kontinensen, a gyárat 1900-ban alapították az Egyesült Államokban, 1988 óta pedig több társához hasonlóan a Bridgestone csoport tagja. A Firestone Winterhawk 3 egy rendkívüli téligumi, a termékről, ahogyan a gyártó minden gyártmányáról elmondható, hogy a magas minőség jellemzi. Ez egy egyedi márka, hiszen a mintázatát akár száz gumiabroncs közül is egyszerűen fel lehet ismerni.

firestone winterhawk 3

Olvasd Tovább