Az akasztós dexion Salgó polc jó választás

Nincs is annál kellemetlenebb, amikor a raktárunkban eluralkodik a káosz. Amikor a különböző termékeket már nincs hova pakolni, a tárolt cikkek valamiért nem kerülnek el onnan, a kamionok pedig csak hordják és hordják az utánpótlást. Szerencsére erre a problémára is létezik konstruktív megoldás.

polcok Ez nem más, mint az akasztós dexion Salgó polc és annak előnyei. A raktárakban nem ismeretlenek a Salgó polcok. Könnyen összeszerelhetőek, könnyen áttelepíthetőek, rengeteg helyet spórolhat meg vele az ember és nagy teherbírással rendelkeznek. Mindössze néhány csavarral lehet rögzíteni.

Az akasztós dexion Salgó polc összeszereléséhez még csavarokra sincs szükség. Az akasztó fülek révén, összeállítása sokkal könnyebb, mint a csavaros társaiké. Az igazi csavar azonban nem ez. Az akasztós dexion Salgó polc teherbírása akár 1500 kg is lehet, míg a hagyományosé mindössze 250 kg körül mozog. Láthatja tehát, hogy az akasztós dexion Salgó polc mindenképpen megér egy esélyt. Könnyű felállítani, ugyanakkor majdnem hétszer akkor súly alatt sem omlik össze.

Print Friendly, PDF & Email