Az infrapanel izgalmas kivitelezése

A modern technológiáknak köszönhetően, most már nagyon sokféleképpen melegíthetjük ki az otthonunkat. De melyik lehet a legjobb választás? Mindenkinek más igényei vannak, ám az tény, hogy az infrapanel nem egy mindennapi megoldás és sajnos elég kevesen ismerik.

Különleges fűtőpanelek

Pedig ez egy igazán különleges berendezés, ami szinte láthatatlan, hiszen elhelyezhető akár a plafonon vagy a falakon is. Nagyon kevés az energiaigénye és a konvektorokkal ellentétben az infrapanel olyan sugárzó hőt bocsát ki, ami nem a levegőt melegíti fel, hanem a helyiségben lévő tárgyakat.

Ez a hőátadás teszi olyan különlegessé ezt a terméket. A beszerelése is rendkívül egyszerű, de ha nem boldogulunk ezzel házilag, akkor érdemes inkább szakemberre bízni a dolgot. Ez az eszköz már tele van olyan funkciókkal, amelyek egyszerűvé és kényelmessé teszik a használatot.

Ez a felhasználó barát kialakításnak köszönhető. Digitális LCD kijelzővel van ellátva a vezérlő, ami manuális, de programozásra is van lehetőség az infrapanel esetében, ráadásul még helytakarékos is.

Print Friendly, PDF & Email