Az infraszauna kiválóan ápolja a bőrét

A hölgyek képesek nagy áldozatokat is hozni a szépség kedvéért, és olykor fájdalmas beavatkozásoknak is alávetik magukat. Az infraszauna olyan módszere a szépségápolásnak, amely nem igényel semmilyen szenvedést, sőt, egyenesen élvezetes és kellemes a használata.

Többszemélyes szaunák

Sok ember a szaunázást a hagyományos finn szaunához köti, ám az utóbbi években egyre népszerűbbé vált az infraszauna is, annak köszönhetően, hogy sok előnye van és jobban beilleszthető a hétköznapi használatba.

Választható kis méretű berendezés is, de akár négyszemélyes kabin is, ha szeretné megosztani másokkal az élményt. Ez viszont csak akkor valósulhat meg, ha rendelkezik elegendő hellyel.

Pár perc használat után gyorsan beindul a verejtékezés, ami egyben elindítja a méregtelenítés folyamatát is. Ez rendkívül pozitív hatással van a bőrre, és még a pattanások, illetve a narancsbőr ellen is hatásos. Sokan azért használják rendszeresen az infraszaunát, mert lelkileg is feltölt és megnyugtat. A nyugodt és stresszmentes állapot pedig nagy kincs és áldás.

Print Friendly, PDF & Email