A céges ajándék az interneten megrendelhető

Különféle formában, méretben és típusban kapható az internetes áruházakban. A céges ajándék nagy számban kapható, ráadásul az Ön tervei alapján is elkészíttetheti azt, amit szeretne.

Tökéletes reklámajándék

A gyártók igyekeznek megtenni mindent, hogy megtalálja azt, amit elképzelt és elégedett legyen. Bármilyen alkalomra, vagy ünnepre alkalmas lehet, hiszen meglepetést szerezhet a segítségével. Ára szerint háromféle csoportba lehet sorolni, így mindenki megtalálja azt a kategóriát, amiben már előzőleg gondolkodott.

Az elsőben 5 ezer Forint alatti, a másodikban 5-10 ezer Forint közötti, míg a harmadikban 10 ezer Forint érték feletti termékpaletta van jelen. A céges ajándék Magyarország területén készül.

Mindenegyes rendelés leadásánál ügyelni kell a darabszámra, mivel csak nagytételben vihető véghez a vásárlás, néhány darab esetén nem megengedett. Ha sokat rendel, akkor kedvezményeket is kaphat, amelyeket érdemes kihasználni. Az adott termék weboldalán azt is látni fogja majd, hogy ez mennyi engedményt jelent. Rendeljen bátran!

Print Friendly, PDF & Email