A Citroën Sipos Weblapja mindenben a rendelkezésére áll

Új autó vásárlásán gondolkodik vagy egy haszonjármű flotta beszerzését tervezgeti az induló cégéhez, esetleg valamilyen használt modell érdekli? A Citroën Sipos Weblapja révén ki se kell mozduljon a házból vagy az irodájából, hiszen kényelmesen egy meleg kávét vagy teát kortyolgatva is átnézheti a kínálatot.

A Citroën Sipos Weblapja

A www.citroensipos.hu webcímre kattintva megtekintheti a legújabb Citroën típusokat, de a régebbi változatoknak is utánanézhet. Használt autó kínálatuk átböngészése által azt is eldöntheti, hogy mi lenne kedvezőbb Önnek, egy olyan jármű, ami most gurult le a gyártósorról, vagy aminek ugyan volt már egy tulajdonosa, de így is remek állapotban van.

Amennyiben gépjármű flotta kiépítés céljából keresi fel a weboldalt, akkor egyéni árajánlatot is kérhet, illetve speciális kialakításokról, felépítményekről is tárgyalhat a cég munkatársaival. Sőt, a Citroën Sipos Weblapja a vásárlás után is a segítségére lesz, hiszen szervizelésre, biztosításkötésre és különféle kiegészítők, cserealkatrészek beszerzésére is kínál alternatívákat.

Print Friendly, PDF & Email