A csöppségek bulijára kölyök pezsgő kell!

Mindenki boldognak szeretné látni a saját gyerekét. Tény, hogy a nevelésben vannak bizonyos határok, amiket muszáj betartani, azonban a szórakozástól értelmetlen eltiltani a fiatalokat. Amikor a csemetéje meghívja a tásait, mindenképpen álljon a rendelkezésükre kölyök pezsgő is, amennyiben gyerekzsúrról vagy születésnapról van szó!

A gyerekzsúrokon elengedhetetlenek a szabadtéri- vagy a társasjátékok, csupán annyi a lényeg, hogy a szülők önfeledt gyermekkacajt halljanak. Természetesen a kölyök pezsgő mellé, a kicsik kedvenc ételeit is szükséges biztosítani. Egészséges gyümölcsök, finom falatok és üdítők, meg persze egy kevés édesség. Azonban a születésnapokon valamivel más a helyzet.

Bizony a kicsik is ugyanúgy szeretnék felköszönteni az ünnepeltet, mint a nagyok. A gyertyák elfújása után illik koccintással boldog születésnapot kívánni. Persze az alkoholos italok ki vannak zárva, azonban a kölyök pezsgő miért ne lenne megengedett? Az alapja gyümölcslé, ezért semmi akadálya a fogyasztásnak. Sőt, még a szülők is ihatnak belőle, hiszen az édes ízeknek senki sem tud ellenállni.

Print Friendly, PDF & Email