A Honor V10 a csúcsra tör!

Amikor az ember megveszi a létező legújabb telefont, akkor mindig azzal kell szembesülnie, hogy pár hónap múlva érkezik egy még jobb. De megéri-e ilyen sűrűn váltani? A Honor V10 azonban egyértelművé teszi, hogy semmi szükség váltani, még egy, de akár két év után sem.

Honor V10

Végre egy olyan mobil, ami remekül néz ki. A képernyő egyszerűen káprázatos, a színek kontrasztosak, pixeleknek nyoma sincs, még egészen közelről sem, a magas felbontásnak köszönhetően.

A hátlapon a jól megszokott dupla kamera található, amit a Leica-val együtt fejlesztett tovább a Huawei. Ezek kerültek bele a Honor V10-be is. A nagy rekesznyílás értéknek köszönhetően, ezekkel a kamerákkal már egész gyenge fényben is zajmentes képeket készíthetünk.

Bár a legtöbben nem használják profi fotózásra a telefonjaikat, azonban a kamera mindig az elsődleges szempont szokott lenni. Ebben sem kell szégyenkeznie a Honor V10 modellnek, aminek ez az egyik erőssége. Bár gyengeséget nem igazán találhatunk, hiszen mindenből a legerősebb került beépítésre.

Print Friendly, PDF & Email