Idén is nagy részvételre számítanak a szolnoki gulyásfesztiválon!

Ha elmúlik a nyár és véget ér a vakáció, akkor sem muszáj behúzódni a csigaházba még, hiszen rengeteg lehetőséggel és eseménnyel kecsegtet az ősz is. Szeptemberben szokták megrendezni a szolnoki gulyásfesztivált, amely hatalmas tömegeket vonz. Nem hiába, hiszen igazán változatos és izgalmas programcsomaggal várják az érdeklődőket. A környékbeli szállásadók már jó előre készülnek erre az eseményre, így számítani lehet arra, hogy az átlagáron felül dolgoznak.

Szolnoki gulyásfesztivál

Ez annak köszönhető, hogy a megnövekedett érdeklődést ki tudják szolgálni, illetve a gulyásfesztivál résztvevőit el tudják majd szállásolni. Ha Ön is ide készül az idén, akkor már most javasolt egy jó kis szállás előfoglalása, hogy biztos legyen a dolog. Természetesen mindenki a legközelebb akar szállást foglalni az események ütőeréhez, hogy ne kelljen naponta többször autókázni miatta, de el kell fogadni, hogy ez nem mindig lehetséges.

Azonban a tiszaligeti és környékbeli szállásadók tudják, hogy a rendezvényt itt szokták összpontosítani, így a legközelebbi szállások kelnek el a leghamarabb és általában a legmagasabb áron. Nem muszáj sok pénzt kicsengetnie ahhoz, hogy jól érezhesse magát. Néhány kilométerre Tiszaligettől már lehet olyan kedvező áron szállást találni, ami valóban megéri.

Vegye figyelembe, hogy ha nincs közvetlenül ott a szolnoki gulyásfesztivál koncertjeinek hallótávolságán belül, attól még jól érezheti magát! Sőt, ha az egyik este úgy döntene, hogy hamarabb lepihenne, akkor nem fogják zavarni a beszűrődő zajok és a zene. Sokan csupán a gyerek miatt indulnak neki a szolnoki útnak, hiszen a gulyásfesztiválon olyan neves gyerek együttesek is részt vesznek, akiket csak a tévé képernyőjéről ismerhetnek a picik.

Így igazi élménnyé varázsolhatják számukra a szüleik ezt az alkalmat és ők is jót ehetnek akár a főzőversenyen elkészült gulyásokból is. Megismerhetik a magyar konyhaművészet fortélyait és azt, hogy két ugyanazon név alatt futó étel nem kell feltétlen ugyanolyan ízű legyen. Készüljön Ön jó előre is a szolnoki gulyásfesztivál kavalkádjára és tekintse meg a környékbeli szállásadók kínálatait!

Print Friendly, PDF & Email