Infraszauna vörös cédrusból

Lassan már nem is kell kitennünk a lábunkat otthonról, a technikai vívmányoknak köszönhetően. Az infraszauna otthoni használata már nem álom többé.

Szaunázni egészséges

Hogyha megviseltnek érezzük magunkat a szombati buli után, akkor beülhetünk regenerálódni az infraszauna kellemes melegébe és ehhez nem kell elhagyni a házat. A szauna.hu weboldalról egyszerűen megvehetjük magunkat a saját kabinunkat, amin nem kell osztozkodnunk senki mással, kivéve a családtagokat.

Új élményekben lehet részünk a pihenés terén, hogyha a többszemélyes változat beépítése mellett döntünk. Eddig ez egy olyan kiváltság volt, amit nem élvezhetett mindenki.

Napjainkban már viszonylag olcsón előállítható egy infraszauna, amiben kellemes perceket tölthetünk el, amikor csak kedvünk tartja. A hangulatát nagyban meghatározza az is, hogy milyen faanyag fogja uralni a belső teret. Ez esetben kétfajta közül választhatunk. A hemlock fenyő nagyon népszerűnek számít, viszont a vörös cédrus igazán különleges, az intenzívebb illatát és sötétebb árnyalatát tekintve.

Print Friendly, PDF & Email