Mire használható egy munkaállomás?

A workstation egy olyan számítógépet testesít meg, amely különböző technikai alkalmazások futtatására lett kifejlesztve. A segítségével video- és képszerkesztő programok, 3D szerkesztés és CAD tervező programokat könnyedén lehet kezelni. Magyarul munkaállomás megnevezésként ismerhető fel. Stabil működtetés jellemzi munkáját.

munkaállomás

munkaállomás


Gyakorlatilag elég csak egyszer bekapcsolni, és azon túl gondtalanul dolgozik. Szervszintű teljesítménnyel rendelkezik, árban viszont sokkal olcsóbb és kevesebb helyet is foglal el.

Nemcsak otthoni használatra alkalmas, hanem irodákba vagy különböző cégekhez is beszerelhető. A munkaállomás nem alkalmas játékok futtatására, így aki ebben gondolkodik, az jobb, ha azonnal más megoldás után néz. A Fujitsu munkaállomás például 96GB memóriával rendelkezik. Videókártyája erős, míg 2×6 magos felépítéssel rendelkezik. Az ilyen típusú workstation merevlemeze 500GB, alaplapja R570. Ha az internetről rendeljük meg, akkor egy éves garancia is jár mellé, és ha bármiféle problémánk lenne vele, akkor nyugodtan küldjük vissza.

Print Friendly, PDF & Email