Miről mesél a magyar pezsgő?

Amikor egy fontos eseményre várunk vendégeket, nemcsak az ünnepi asztalt, de a szívünket is díszbe öltöztetjük. A meghívottaknak úgy mutathatjuk ki a leginkább, hogy mennyire fontosnak tartjuk a személyüket, ha a legfinomabb ételeket és italokat szolgáljuk fel, a magyar pezsgő pedig nagyszerű példa erre. Ez fokozottan igaz, ha külföldi személyekről van szó, hiszen számukra igazi forradalmi érzés lesz majd a hazai italok kortyolgatása.

Jelentsük ki bátran, hogy a magyar pezsgőnek alig akad párja zamatban, megjelenésben és nívóban! Az egyik legnépszerűbb magyar pezsgőt, a Törley-t jól ismerik és előszeretettel fogyasztják a királyi ünnepségeken is, nem minden ok nélkül. A több mint 130 éves nedű meghódította az egész világ szívét, töretlen népszerűsége pedig nem ismer határokat.

Ha szívesen bevezetnénk valakit a hazai kulináris világba, a magyar pezsgők eme típusa első osztályú választásnak fog bizonyulni, hiszen szavak nélkül is többet mesél Magyarország millenniumi koráról, mint a leghosszabb történelem óra.

Print Friendly, PDF & Email