Motoros térdvédő nemcsak versenyzőknek

Mindig ámulva nézzük, hogy a motorversenyzők mennyire képesek bedőlni egy-egy kanyarban, ilyenkor a térdük sok esetben már az aszfaltot súrolja.

Ellenálló térdvédő

Mi semmiképp ne próbáljuk ki ezt a technikát, viszont azért mindig legyen rajtunk motoros térdvédő! Ez pont az a része a védőfelszerelésnek, amit nemcsak motorozás közben szükséges viselnünk, hanem számtalan sporttevékenység közben is megmenti a térdünk épségét.

Elég görkorcsolyát húznunk a lábunkra vagy felpattanhatunk egy bringára és már ezekkel is látványosat eshetünk. Amikor a motor nyergében ülve szeljük az országutakat, már jóval nagyobb a sebesség és megtörténhet, hogy egy váratlan dolog miatt elveszítjük a jármű felett az uralmat.

Persze sokat számít a tapasztalat, de sohasem tudhatjuk melyik út előtt ül fel mögénk a balszerencse. Ha már így jártunk, akkor nagymértékben csökkenhet a térdsérülés lehetősége a motoros térdvédő viselésével, ami kopás- és ütésálló anyagból készül. A biztonságunk érdekében, minden esetben viseljünk védőöltözéket, hogy egy darabban érjünk célba!

Print Friendly, PDF & Email