Nem ciki a melegítő, főleg ha nem susogós!

A divat miatt nagyon sokan hajlamosak lemondani a kényelmes öltözékekről, csak azért, hogy ne kelljen lecserélniük a trendinek számító ruhadarabokat. A sportos stílus azonban sohasem fog kimenni a divatból és ennek az egyik elengedhetetlen jellemzője a kényelem.

Hiába mondják sokan, hogy egy farmerkabát is lehet kényelmes, azonban biztosan nem lesz benne olyan könnyű és természetes a mozgás, mint egy melegítő esetében.

Viszont, magából a melegítő elnevezésből, sokunknak valami ciki ruhadarab jut az eszébe, amit még otthon sem szívesen venne fel, nemhogy emberek közé menjen benne. Ezt a tévképzetet hamar eloszlatják a Playsport webáruház termékei, ahol a Nike melegítők jelentős számban megtalálhatóak, ráadásul ezek a minőségi darabok divatosnak számítanak, mindezek mellett rendkívül kényelmesek is.

Elég csak egy pillantást vetnünk napjaink élsportolóinak az öltözékére és biztosan találhatunk a ruhatárban legalább egyet ezen melegítők közül. Ezek a ruhadarabok nemcsak a kényelmükkel és a divatos színeikkel hódítanak, hanem a kiváló anyaghasználatukkal is.

Print Friendly, PDF & Email