Ülőgarnitúrák U alakban

A bútor nem csak funkcionális darab, de díszül is szolgál a szobába és a lakásban. A szép nagy nappali vagy egy nagy étkező díszei is lehetnek az U alakú kanapék. Kényelmesek, akár ülni, de egy délutáni szunyókálásra vagy tv nézésre is. Olyan modellek is vannak, amelyek egyik oldala kihúzható. Egy ilyen darab természetesen vendégágyként szolgál a leggyakrabban.

Kanapé

Kanapé

Ezek a kényelmes U alakú kanapék a többi kanapéhoz hasonlóan több színben kaphatóak, hiszen fontos, hogy egy ilyen monumentális bútordarab minden tekintetben megfeleljen a szoba színeihez és stílusához.

Amennyiben bármilyen kérdése van, munkaidőben érdeklődhet telefonon, de újonnan bevezetett chat vonalunkon is. Ez azért praktikus, mert munkatársunk azonnal válaszol kérdésére és ez a beszélgetés ingyenes. Természetesen az U alakú kanapék is vásárolhatóak hitelre, amelynek feltételeiről szintén weboldalunkon keresztül tájékozódhat.

A hitel on-line is igényelhető. Ezzel egyszerűbbé vált az ügyintézés, hiszen nem kell személyesen irodánkba jönnie, csak a bekért dokumentumokat továbbítania.

Print Friendly, PDF & Email