A villanypásztor teszter feladata és működése

Az állatok kordában tartásához bizony szükséges igénybe venni a modern technikát. A lovakat például villanypásztorral szokták körbevenni, hogy csakis az adott területen futkározzanak szabadon. Azonban, honnan tudja, hogy a szerkezet működik? A villanypásztor teszter megméri a kötelékben lévő feszültséget a különböző intervallumok között.

Természetesen ide nem szükséges hatalmas mennyiségű áramot használni, nehogy a jószágoknak baja essen. Csupán annyi ereje legyen, hogy belül tartsa a haszonállatokat és kívül a vadállatokat. A Barzoo webáruházban megrendelheti a villanypásztor tesztert számos egyéb kiegészítő mellett. Akkumulátort vagy műanyag tartóoszlopot is beszerezhet.

Nemcsak megrendelheti mindezeket az internetről, hanem az összeszerelésnek a módját is megtalálja. Továbbá, bármilyen tanácsra is legyen szüksége a villanypásztor teszterrel kapcsolatban, a Barzoo honlapján igénybe veheti a chates ügyfélszolgálatot. A megfelelő termék kiválasztásában telefonos segítséget is szívesen nyújtanak a honlap munkatársai.

Print Friendly, PDF & Email