Webáruház

Könnyedén hordozható álló ventilátor

A nyári forróságot mindenki másképpen igyekszik átvészelni. Valaki strandolni jár, más légkondicionáló berendezést szereltet be. Előbbire nem mindenkinek van lehetősége, utóbbit pedig nem viseli el akárkinek a szervezete. Létezik azonban egy köztes megoldás, ami nem más, mint egy mobil álló ventilátor megvétele.

Tökéletes álló ventilátor

A vásárlás igencsak egyszerűen kivitelezhető a szellozoshop.hu weboldalon, ahol minőségi álló ventilátor szerezhető be jutányos áron. A szerkezet roppant stabil, amit a fémváznak köszönhet.

Olvasd Tovább

Reklámajándék strandlabda a nyári szórakozáshoz

Amikor mindenki a strandokra menekül a kánikula elől, akkor olyan ajándéktárgyakra van szükség, amelyekkel önfeledt lesz a szórakozás a medencében.

Strandlabdák többféle méretben

A reklámajándék strandlabda nemcsak a felnőtteknek, de a gyerekeknek is nagyszerű kikapcsolódást jelent. Olcsó, ám mégis hasznos ajándéknak számít, mivel könnyű tárolni, a felfájásához nem kell semmilyen eszköz, hiszen könnyedén elvégezhető szájjal is. A gömbölyű felületén látványosan elhelyezhetőek különféle feliratok és emblémák.

Olvasd Tovább

A vízteres kandalló számos előnye

Manapság már nagyon sokféle módon meg lehet oldani egy ház fűtését. Van, aki az energiatakarékosságot választja, más a környezetbarát megoldásokat kedveli, míg sokaknál meghatározó lehet a stílus. A vízteres kandalló kialakításában ez a 3 tulajdonság egyesül valamilyen formában, ezért érdemes elgondolkodni egy ilyen nagyszerű fűtőeszköz beszerzésén. Nemcsak egyetlen helyiséget lehet felfűteni, hiszen kazánként is funkcionál.

Kandalló kedvező áron

Ráköthető a fűtésrendszerre, illetve a meleg víz egy részét is lehet biztosítani. Különösen akkor válik hatékonnyá, hogyha össze van kötve egy napkollektorral a vízteres kandalló. A felmelegített víz a hőcserélőn keresztül továbbítva lesz a radiátorokig, ezáltal az egész lakásban meleg lesz, illetve abban a helyiségben is, ahol a vízteres kandalló található, mivel ott sugárzó hőt képes leadni. Egy megfelelően kialakított rendszerrel teljesen le lehet válni a gázszolgáltatóról.

Olvasd Tovább

Könnyed beépíthető betonkerítés

Rendkívül fontos, hogy az otthonunkban biztosítani tudjuk a zavartalan pihenést és a megfelelő biztonságot. Az elemes betonkerítés kifejezetten azt a célt hivatott szolgálni, hogy segítsen ennek a megvalósításában.

Betonkerítés panelek

Legyen szó akármilyen zavaró tényezőről, például nemkívánatos személyekről, eseményekről, az elemes rendszerek semmilyen körülmények között nem hagyják cserben. Az általunk kínált betonkerítés számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Mivel az egyes panelek a korszerű technológia eredményei, így azok felülete teljesen egyenletes.

Olvasd Tovább

Kell egy fülhallgató mikrofonnal a számítógéphez

A telefont felvenni csak egy mozdulat, ám sok helyzetben ez sem olyan egyszerű. Amennyiben a fülhallgató mikrofonnal van ellátva, akkor már teljesen más a helyzet.

Fülhallgató mikrofonnal

Akár sportolás közben is kényelmesen beszélhetünk, ráadásul nemcsak telefonnal használható a fülhallgató mikrofonnal, hanem a számítógéphez is tanácsos beszerezni egy ilyen eszközt. Sokkal tisztábban fogja hallani a beszélgetőpartner a hangunkat, mintha a laptop mikrofonján keresztül beszélnénk.

Olvasd Tovább

Népszerű a meleg párásító készülék

A túlságosan magas pártartalmú ház, lakás vagy helyiség gondjával bizony már sokan találkoztak. Azonban csak kevesen tudják, hogy erre találni lehet egy olcsó, egyszerű megoldást.

Párásítás felsőfokon

A problémáktól a párásító készülék szabadíthatja meg a lakókat, ami roppant hatékonyan száll szembe a túl magas páratartalommal. Sokan vannak azok is, akik egyszerűen nem veszik észre, hogy valami gond van lakásban, esetleg nem érdekli őket, hogy túl száraz levegőjű a lakás.

Olvasd Tovább

A Honor V10 a csúcsra tör!

Amikor az ember megveszi a létező legújabb telefont, akkor mindig azzal kell szembesülnie, hogy pár hónap múlva érkezik egy még jobb. De megéri-e ilyen sűrűn váltani? A Honor V10 azonban egyértelművé teszi, hogy semmi szükség váltani, még egy, de akár két év után sem.

Honor V10

Végre egy olyan mobil, ami remekül néz ki. A képernyő egyszerűen káprázatos, a színek kontrasztosak, pixeleknek nyoma sincs, még egészen közelről sem, a magas felbontásnak köszönhetően.

Olvasd Tovább

A Thomas Sabo óra az urak nagy favoritja

Rendeltetésük szerint, alapvetően két típusba oszthatjuk a karórákat. A sportórákat szabadidős tevékenységek végzése közben ajánlott hordani, mivel kialakításuk roppant kényelmes és számos extra funkcióval is el vannak látva, mint a GPS vagy a pulzusszámláló. A Thomas Sabo óra a másik véglet zászlóshajója, az elegáns, klasszikus órák jeles képviselője.

Thomas Sabo óra

Az utóbbi típusba tartozó időmérők komolyabb és letisztultabb dizájnnal láttak napvilágot, viselésük határozottságot és remek stílusérzéket sugall a gazdájáról.

Olvasd Tovább

Turbókompresszorok robosztus kivitelben

Sok esetben van szükség a sűrített levegő előállítására ipari környezetben, de a kompresszorok, amik erre alkalmasak, sokszor otthon is hasznosnak bizonyulnak. Kiváló szerkezetek, precíz mérnöki tervezéssel. Éppen ezért, gondoskodnunk a megfelelő működésükről rendszeres karbantartással. A kompresszor vízleválasztó nélkül hamar tönkremenne, mivel ez akadályozza meg, hogy a rendszerben felgyűljön a nedvesség.

Fém szerkezetek

Egy teljesen tiszta környezetben is lehetnek a levegőben olyan apró részecskék, amit az ember nem érzékel. A kompresszorok a használat során szép lassan beszívják ezeket, amik végül felgyűlnek a rendszerben és károsodást okozhatnak, illetve csökkenthetik a teljesítményt. A kompresszor vízleválasztó különösen jól jön olyan környezetben, ahol például párás a levegő. De nemcsak ez az egyetlen módja annak, hogy megvédjük a károsodástól ezeket a berendezéseket. A gőzszűrők szintén nagyon fontosak és nem szabad megfeledkeznünk a tartálylevegőztető atmoszférikus szűrőkről sem.

Olvasd Tovább

Az infrapanel izgalmas kivitelezése

A modern technológiáknak köszönhetően, most már nagyon sokféleképpen melegíthetjük ki az otthonunkat. De melyik lehet a legjobb választás? Mindenkinek más igényei vannak, ám az tény, hogy az infrapanel nem egy mindennapi megoldás és sajnos elég kevesen ismerik.

Különleges fűtőpanelek

Pedig ez egy igazán különleges berendezés, ami szinte láthatatlan, hiszen elhelyezhető akár a plafonon vagy a falakon is. Nagyon kevés az energiaigénye és a konvektorokkal ellentétben az infrapanel olyan sugárzó hőt bocsát ki, ami nem a levegőt melegíti fel, hanem a helyiségben lévő tárgyakat.

Olvasd Tovább